Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Vásárlási feltételek

1. Az Általános Szerződési Feltételek hatálya

1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek hatálya kiterjed minden olyan Magyarország területén nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a http://www.krila.hu webcímen található elektronikus áruházban történik.
1.2. A http://www.krila.hu  webcímen történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott módon.  Az egyéb ettől eltérő formában érkező megrendeléseket (megrendelés személyesen, telefonon, levélben, telefaxon) a Krila Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) bolti kiskereskedelme fogadja a Szolgáltató adataiban megjelölt elérhetőségeken.
1.3. Szolgáltatásainkat minden jogképes természetes és jogi személy valamint jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben sikeres regisztrációja útján a jelen Általános Szerződési Feitételeket elfogadja.

2. Tevékenységi körök

http://www.krila.hu honlapon üzemeltetett elektronikus áruház célja építőanyagok bemutatása, kiskereskedelmi értékesítése, valamint igények lehetőségek szerinti kívül álló fél szolgáltatása útján történő házhozszállítása a vásárlók részére. Az értékesített termékek főbb csoportjai:  alapvető építőanyagok, víz-, hő- és hangszigetelők, homlokzati hőszigetelési anyagok, burkolási segédanyagok, építési vegyi áruk, alapvakolatok, falazó habarcsok, betonjavító anyagok, esztrichek, tetőfedő anyagok, fóliák, térburkolatok, gipszkarton.

3. A szolgáltató adatai

Név: Krila Kft.
Székhely: 1041 Budapest Károlyi István utca 27-29
Telephely: 1182 Budapest Üllői út 731.
Képviselő: Török Ignác
Cégjegyzék szám: 01-09-667438
Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság
Adószám: 12336829-2-41
Számlavezető pénzintézet: City bank
Bankszámla szám:
10800007-17965028-0000000
Telefonszám: 36-1-2944059,
E-mail: tuzep@krila.hu                                                                         

Honlap: http://www.krila.hu

4. A vásárlás lebonyolítása

A vásárlás menet:
4.1. Regisztráció
A regisztrációs űrlap a nyitólap Regisztráció kezelőpaneljéről nyitható meg. Értelemszerű kitöltése után az űrlap alján levő Regisztráció gombra kattintva indul a folyamat. Ha a kitöltés hibás, vagy hiányos, továbbra is az űrlap marad a képernyőn és a hibára figyelmeztető felirat jelenik meg. Sikeres regisztráció azonnali beléptetést eredményez és a Belépés panelen a regisztrált felhasználó neve jelenik meg. 
4.2. Böngészés
4.2.1. Az elektronikus áruház árucikkei, ezek leírásai és árai szabadon böngészhetők és a kiválasztott termékek a kosárban  gyűjthetők  regisztráció nélkül is. Ekkor még a  kosár tartalma szabadon szerkeszthető, a teljes tartalom, vagy annak egy része törölhető, a szükségtelen termékek kivehetők, a darabszámok változtathatók.
4.2.2. Az áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, felhasználását és ennek veszélyeit az árucikkek információs oldalán lehet megtalálni. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Az egészen részletes termékinformációk és biztonságtechnikai adatlapok a gyártók weboldalán tekinthetők meg. A termékekkel kapcsolatos kérdések az Információk menüpontban található e-mail címen tehetők fel, ezeket két munkanapon belül megválaszoljuk.
4.3. Megrendelés
A kosár összeállítása után a Megrendelés gombra kattintva nem regisztrált vásárló számára a Belépés ablak jelenik meg amely a regisztráció lehetőségét is tartalmazza. Nem regisztrált vásárló a megrendelését csak sikeres regisztráció megtörténte után folytathatja  A bejelentkezett regisztrált felhasználó viszont a Megrendelés gombra kattintva a szállítás kiválasztásához érkezik, amely után a Tovább gombra kattintva a számlázási és szállítási címek valamint egyéni kérések, információk megadhatók. Ezek után a Tovább gombra kattintva a megrendelés véglegesítéséhez érünk. Itt a megrendelés összes adata ellenőrizhető, de már nem javítható. Amennyiben mégis javítás szükséges, az a Vissza gombra történő kattintás útján  az előző fázisba visszalépve végezhető el.  Ha a megrendelés adatai helyesek és hiánytalanok, akkor a Megrendelem gombra kattintva a megrendelés végrehajtásaként az adatok az áruházban rögzítésre kerülnek. A megrendelés gomb megnyomása egyidejűleg az Általános Szerződési Feltételek és a Vásárlási Feltételek elfogadását is jelenti, valamint fizetési kötelezettséget is generál, ezért határozottan ajánlott ezen feltételeknek a  vásárlás véglegesítése előtti tanulmányozása.
4.4. A megrendelés elfogadása, visszaigazolás
4.4.1. A megrendelés rögzítése után a vásárló egy automatikus e-mailt kap amely a megrendelés összes adatát tartalmazza.  Ez az e-mail nem a rendelés visszaigazolása, csupán azt jelzi, hogy a megrendelés az elektronikus áruház informatikai rendszerébe beérkezett, a vásárló részére történő kiküldése szállítási kötelezettséget nem jelent, áruátvételre nem jogosít.
4.4.2. A megrendelés beérkezése után az áruház ügyintézője legkésőbb két munkanapon belül a vásárlóval e-mail-ben vagy telefonon felveszi a kapcsolatot. Megállapodik átvétel módját, a fizetés lebonyolítását és a fuvarlehetőségeket illetően.  Egyszerűbb, jól átlátható esetekben ez az egyeztetés elmarad és a megrendelés után közvetlenül a 4.4.3. pontban leírt e-mail-ben történő rendelés visszaigazolás kerül a vevőnek megküldésre.
4.4.3. Amennyiben a megrendelés teljesíthető, a vásárló a megrendelést követő két munkanapon  belül e-mailben a megrendelés elfogadását tanúsító,  árak és költségek tekintetében pontosított visszaigazolást kap,  amely már tartalmazza a szállítási határidőt is. A Szolgáltató és a vásárló közötti mindkét felet kötelező szállítási szerződés a rendelés visszaigazolás vevő által történő átvétele pillanatában lép érvénybe.
4.4.5. A vásárló a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szállítási Feltételeket és az Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatot (12.2. pont) elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
4.4.6. A megrendelést csak akkor áll módunkban elfogadni, ha a vásárló az összes mezőt kitöltötte és a regisztráció sikeres volt. A hibás adatokból származó téves teljesítésekből eredő károkért  a Szolgáltatót felelősség nem terheli. 

5. A szerződés létrejötte

5.1. A 4.4.3. pontban leírt visszaigazolásnak a vevőhöz történő megérkezésével a távollevők között kötött szerződés létrejön. A szerződés nyelve magyar. Az elektronikus áruházon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbelinek, azt a szolgáltató nem iktatja.
5.2. Amennyiben a 4.4.3. pontban leírt visszaigazolás a megrendelést követő két munkanapon belül nem érkezik meg a vásárlóhoz, a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, valamint a vásárló vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.
5.3. A bankátutalással történő fizetés esetében 4.4.3. pontban leírt visszaigazolást követően a Szállító e-mail-ben Díjbekérő számlát küld, mely alapján a fizetési feltételekben részletezett esetekben és módon a fizetést három munkanapon belül teljesíteni kell. Ezen határidő elmulasztása a Szolgáltató részére elállási jogot eredményez.

6. Árak

6.1. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett Áfá-t tartalmazó bruttó ár. Felhívjuk a vásárlók figyelmét,  hogy egyes áruk árai devizaárfolyamokhoz kötöttek, ezért azok az árfolyam változás függvényében változhatnak. A devizaárfolyam változás  következtében szükségessé váló árváltoztatás jogát fenntartjuk !
6.2. A Szolgáltató ajánlatához annak visszavonásáig kötve van  a 6.1. és 6.4 pontokban ismertetett esetek kivételével.
6.3. A http://www.krila.hu  című elektronikus áruházban feltüntetett árak módosításának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás az áruházban történő megjelenéssel egyidejűleg lép érvénybe. A módosítás a már megrendelt és visszaigazolt áruk vételárát nem befolyásolja.
6.4. A Szolgáltató a már megrendelt áruk esetében is fenntartja az árváltoztatás jogát abban az esetben, ha az adatbeviteli hiba, vagy tévedés miatt eltér a szolgáltató forgalmazói árlistájában foglaltaktól. Ha a vásárló ebben az esetben elállási jogát gyakorolja, akkor nem kell megfizetnie a szállítási költségeket.

7. Áruátvétel és házhozszállítás

7.1. A megrendelt terméket a vásárló a visszaigazolásban jelzett és a vásárlóval egyeztetett időpontban és helyen veheti át. 
7.2. Szolgáltató a bolti személyes átvétellel megrendelt árut a visszaigazolás elküldésétől, illetve az abban megjelölt legkorábbi átvételi időponttól kezdve egy hétig (öt munkanapon keresztül) a Vevő részére lefoglalva raktárában tartja, majd ezen időtartam letelte után a vevő rendelését törli és az árut a foglalás alól felszabadítja. Amennyiben a vevő az egy hetes időintervallumban akadályoztatását jelzi, az áru átvétele Vevő és Szállító megállapodása szerinti későbbi időpontra tolható.
7.3. A vásárló köteles a terméket az átvételkor tételesen megvizsgálni, épségéről és hiánytalanságáról meggyőződni. Ezt követően hiányosságra, sérülésre vonatkozó reklamációt nem fogadunk el.
7.4. Házhozszállítás esetén a vásárló az átvételt a számlán illetve szállítólevélen aláírásával ismeri el.
7.5. Az átvétel történhet a vásárló által személyesen a Szolgáltató telephelyén (1142 Budapest Tengerszem u. 90.) vagy házhozszállítással a vásárló által megjelölt helyszínen.
7.6. Házhozszállítás esetén a felmerülő csomagolási és szállítási költségek a vásárlót terhelik. Ezek összege a megrendelt áru fajtájától, mennyiségétől és az átvétel fajtájától függ, a  konkrét költséget a Szállító a visszaigazolást megelőző telefonbeszélgetésben közli és a visszaigazoló e-mailben rögzíti. Egyes gyártók termékei értékhatártól függően országosan ingyenes házhozszállítással kerülnek forgalomba. Az ingyenes házhozszállítás lehetőségét szintén a visszaigazolást megelőző telefonbeszélgetés során közli a vásárlóval a Szolgáltató.
7.7. A szállítási díjakat Budapest területére a Szolgáltató az alábbiak szerint adja meg:
7.7.1.  Szállítási díjak Budapesten:

XVIII. kerületben Multikárral 5500Ft, 2,5 tonnáig, folyóáru (sóder, homok…) esetében 1,5 köbméter/fuvar mennyiségre.

IX., XIX., XX., XXI., XXIII. kerületbe 8500Ft, 2 tonnáig folyóáru (sóder, homok…) esetében 1 köbméter/fuvar mennyiségre.

Az árak tartalmazzák az áfát, a teherautó mellé lepakolást, folyó áru esetében a leborítást.

A helyszínen a teherautó addig megy amíg, biztonságosan tud közlekedni és lepakolni. Ezt minden esetben a helyszínen a sofőr tudja eldönteni.

8. Fizetési feltételek

8.1. Fizetés az alábbi módon történhet:
  - Fizetés készpénzzel a szolgáltató irodájában
  - Fizetés a Szolgáltató  számú bankszámlájára történő átutalással
  - Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek az áru átvételekor. Ez a fizetési mód igénybe vehető
    akkor, ha a szállítás a Szolgáltatóval szerződéses viszonyban levő szállító céggel valósul meg.

9. Elállási jog

9.1. A vásárló a szerződéstől tizennégy naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. Ha a vásárló az áru átvétele előtt megkapta a 4.4.3. szerinti visszaigazolást, akkor elállási jogával az áru átvétele utáni nyolc munkanapon belül élhet. Ha a vevő az áru átvétele előtt nem kapta meg a 4.4.3. szerinti visszaigazolást, akkor az elállási jogával a visszaigazolás kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül, legfeljebb azonban az áru kézhezvételétől számított három hónapig élhet. A vásárló akkor is nyolc munkanapon belül élhet az elállási jogával, ha a  4.4.3. szerinti visszaigazolás kézhezvételekor a az áruátvételtől számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra.
9.2.  A Szolgáltató köteles a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
9.3. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. A Szolgáltató azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
9.4. A felek eltérő megállapodása hiányában a vásárló nem gyakorolhatja a 9.1. szerinti elállási jogot a.) olyan termék értékesítése illetve szolgáltató nyújtása esetén,  amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem befolyásolható ingadozásaitól függ  b.) olyan termék értékesítése esetében, amely a vásárló személyéhez kötött illetve amelyet a vásárló utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, vagy gyorsan romlandó.
9.5. A vásárló nem élhet elállási jogával az általa kiválasztott és kívánsága alapján meghatározott színre színezett vakolatok esetében.
9.6. Természetüknél fogva nem szolgáltathatók vissza az építési vegyi anyagok, a nem roncsolódó zárral ellátott edényzetben forgalomba hozott műgyantás vakolatok és kenhető szigetelőanyagok valamint a kémiai biztonságról szóló XXV./2000 számú törvényben meghatározott veszélyes anyagok. vagy veszélyes alapanyagú készítmények.
9.7.  Ha a szolgáltató  a szerződésben meghatározott módon helyettesítő termékkel illetve szolgáltatással teljesít, a 9.1. szerinti elállási jog gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával felmerült költségek a Szolgáltatót terhelik. A költségek viseléséről, valamint a megfelelő helyettesítő termékkel illetve szolgáltatással történő teljesítéséről a Szolgáltató egyértelműen és pontosan köteles a fogyasztót tájékoztatni.


10. Jótállás, garancia, szavatosság, igénybejelentés

 

10.1. Annak ellenére, hogy a 72/2005 (IV.21) Korm. rendelettel módosított az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendelet szerint az építőanyagokra kötelező jótállás (garancia) nincs, egyes gyártók az általuk gyártott termékekre üzleti szempontok alapján mégis garanciális kötelezettséget vállalhatnak. A Szállító a gyártó garanciavállalásáról a vásárlót tájékoztatja, részére a gyártó garanciavállalásából származó jogokat  továbbadja, a vásárlói reklamációkat fogadja és azt a gyártók felé továbbítja. 
10.2. Az egyes épületszerkezetek és azok létrehozásánál felhasználásra kerülő anyagok kötelező alkalmassági (szavatossági idejéről) a 11/1985 (VI.22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM  együttes rendelet intézkedik. Az annak mellékletében felsorolt  szerkezetekre illetve építőanyagokra a kötelező szavatossági idő  öt vagy tíz év. A rendeletben felsorolt épületszerkezetekre és építőanyagokra vonatkozó szavatossági igényeket ezen időtartam alatt kell bejelenteni.
10.3. A 11/1985 (VI. 22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM együttes rendeletének mellékeltében fel nem sorolt anyagokra vonatkozó szavatosság igénnyel  két éves elévülési határidőn belül lehet fellépni. Amennyiben ezen időn belül a fogyasztó menthető okból nem tudta érvényesíteni az igényeit -így különösen akkor, ha a hiba nem volt felismerhető- a három éves jogvesztő határidőn belül érvényesítheti igényét.
10.3. A Ptk. 277., 305 és 305/a szakaszával összhangban ha minőségi hibás, az elvárhatónál gyengébb minőségű, vagy rejtett hibás terméket vesz a fogyasztó (úgy hogy a hibáról nem tud, és joggal feltételezi, hogy hibátlan terméket vesz) akkor ez a szerződés hibás teljesítésének minősül és ezért a forgalmazó felelősséggel tartozik amit szavatosságnak nevezünk.
10.4.  A PTK 305/A (2) szerint az ellenkező bizonyításáig szavatosság első hat hónapjában vélelmezni kell azt, hogy a  hiba már az áru átvételének időpontjában  fennállt. Ekkor a gyártónak, illetve forgalmazónak kell azt bizonyítani, hogy például a hiba nem rendeltetésszerű használat vagy hibás beépítés következtében keletkezett. A hat hónap letelte után a vásárlónak kell bizonyítania azt, hogy a hiba a helyes beépítés és rendeltetésszerű használat ellenére állt elő. 
10.5. A garanciális és szavatossági igényeket a Szállító telephelyén (1182 Budapest Üllői út. 731.) valamint e-mailben, vagy telefonon fogadja és azokat a forgalmazóhoz illetve gyártóhoz továbbítja. A beérkezett reklamációk továbbítása a bejelentést követő két munkanapon belül megtörténik.

11. Fogyasztói kifogások, jogérvényesítési lehetőségek

11.1. A vásárlók a szállító tevékenységével és a szállított árukkal kapcsolatos reklamációjukat a Szállító telephelyén (1182 Budapest Üllői út 731.)  jelenthetik be. A bejelentett reklamációkat a Szállító két napon belül írásban megválaszolja.
10.2. Amennyiben a Szolgáltató és a vásárló között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a Szolgáltatóval folytatott tárgyalások során nem rendeződik, a vásárló jogait a következő hatóságokhoz illetve testületekhez fordulva érvényesítheti:
  - Budapesti Békéltető testület  1016 Budapest Krisztina krt. 99.
  - Budapest Város IV. Kerület Újpest Önkormányzata Jegyzője Régi városháza, István út 14.
  - Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Közép-Magyarországi Regionális Felügyelősége
    1052 Budapest Városház u. 7.
Amennyiben a vásárló a fogyasztói jogvitából származó követelését bíróság előtt kívánja érvényesíteni, akkor panaszával polgári peres eljárásban a budapesti Pesti Központi kerületi Bírósághoz fordulhat.

12. Egyéb

12.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek elkülöníthetetlen mellékletét képezi a Szállító külön menü pontban elérhető Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozata.  A vásárló a Szolgáltató www.krila.hu címen található elektronikus áruházát csak az Általános szerződési feltételek és az Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozat együttes elfogadása esetén használhatja.
12.2. A szolgáltató szabadon módosíthatja a vásárlási és Általános Szerződési Feltételeket. Bármilyen módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege on-line megjelenik a weblapon.
12.3. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában  megsérti a jelen Általános  Szerződési Feltételeket, akkor a Szolgáltató szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a vevő regisztrációját és vásárlását.
12.4. A www.krila.hu elektronikus áruházban megjelenő termékképek egy része illusztráció, ezért a Szolgáltató a kép és a tényleges termék megjelenése közötti különbségért felelősséget nem vállal.
12.4. A Szolgáltató az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján közvetítő szolgáltatónak minősül, ezért a jelen weblapon más által rendelkezésre bocsájtott jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott kárért felelősséggel nem tartozik.

Adatkezelés, Jognyilatkozat


Irányelv

A Krila Kft. (a továbbiakban Webáruház Tulajdonos) létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a lehető legdiszkrétebben és legbiztonságosabban - és a hatályos törvényeknek megfelelően - védi a látogatók és a vásárlók személyes adatait. Ennek megfelelően biztosítjuk kedves látogatóinkat arról, hogy a vásárláshoz vagy regisztráláshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve, ha erről az illetékes bíróság másképp nem rendelkezik.

Regisztrációs adatok

A Webáruház Tulajdonos tiszteletben tartja a Webhelyet látogató felhasználók személyes adatainak védelmét biztosító jogait. A jelen adatvédelmi nyilatkozat alapján Ön eldöntheti, hogy mely adatait adja meg a jelen Webhelyen. A Webáruház Tulajdonos az Ön jelen Webhelyen megadott adatait az itt leírtaknak megfelelően kezeli. Az Ön adatszolgáltatása minden esetben önkéntes. Személyes adatainak megadásakor Ön felhatalmazza a Webáruház Tulajdonos-t arra, hogy az Ön által megadott adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban felhasználhassa. A Webhelyre történő regisztrációval Ön egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Önnek a Webáruház Tulajdonos a Webhely témájába illő értesítőket küldhessen. Az Ön ezen hozzájárulása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A Webhely kialakításakor arra törekedtünk, hogy a jelen Webhelyen elérhető Tartalmak, termékek és szolgáltatások legnagyobb része az Ön személyes adatainak megadása nélkül is elérhetők legyenek. A jelen adatvédelmi nyilatkozat a Webhely oldalairól közvetlenül, bármikor elérhető. 

Jelen adatvédelmi nyilatkozat mind a személyes, mind a nem személyes adatok gyűjtésére (pl. személytől független látogatottsági statisztikák készítésére felhasznált adatok) vonatkozik. 

Önnek jogában áll korlátoznia, vagy megtiltania azt, hogy a jelen Webhelyen megadott személyes adatait a Webáruház Tulajdonos felhasználhassa, rögzíthesse. Önnek jogában áll a Webáruház Tulajdonos-től azt kérnie, hogy személyes adatait a Webhelyről törölje. Ez irányú kéréseit kérjük a Webhely kapcsolat felvételi oldalon megtalálható e-mail címen jelezze felénk. 

A Webáruház Tulajdonos harmadik féllel nem osztja meg a jelen Webhelyen keresztül önkéntesen megadott személyes információkat az adat tulajdonosának az engedélye nélkül. Kivételt képeznek ez alól a mindenkori jogi szabályozásból fakadó kötelező adatszolgáltatások (kormányzati hatóságoknak-, idézésnek-, bírósági végzésnek megfelelő kötelezettség, stb. esetében). 

A Webhely tartalmazhat olyan elemeket, amik a látogatóktól ismerőseik adatait (nevüket, becenevüket, esetleg e-mail címüket) kérik el. Ezen megadott, személyes adatnak minősülő adatokra is vonatkoznak az itt foglaltak; ezen adatok is a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat védelme alatt állnak. 

Az önkéntesen megadott adatokat, ha az adatok megadásának helyén a jelen Webhelyen ez külön nem került meghatározásra, akkor a Webáruház Tulajdonos a következőkre és csakis az itt felsoroltakra használhatja fel: a Webáruház Tulajdonos hírleveleire való feliratkozás meghívására (automatikus hírlevél küldésre nem), a Webáruház Tulajdonos termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos promóciós célú üzenetek küldésére, illetve a Webáruház  Tulajdonossal üzleti kapcsolatban álló harmadik felek termékeit és szolgáltatásait ajánló promóciók küldésére. 

A Webhely a helyes működéshez és a szolgáltatások helyes működéséhez cookie-k használatát igényelhetik. Ezekben az esetekben amennyiben a látogató böngészőjében a cookie-k engedélyezve vannak, akkor a cookie-k használata automatikus. A cookie-k, melyeket a látogató böngészője ment le a látogató számítógépére nem tartalmaz személyes adatokat, azok csak a Webhely által felhasználható információdarabkákat tartalmazhatnak, melynek célja az, hogy a Webhely ezeken keresztül azonosítani legyen képes a látogatót, így a visszatérő látogatónak bizonyos, már a jelen Web helyen megadott és rögzített adatait nem kell újra megadnia. A cookie-k használata egy lehetőség a Webhely kényelmesebb böngészésére, melyek használatát a felhasználó bármikor saját böngészőjében letilthatja. A Webhely egyes szolgáltatásai és Tartalmai ugyanakkor nem kizárt, hogy igénylik a cookie-k adta lehetőségeket, így ezen szolgáltatások és Tartalmak olyan böngészőkkel, amikben a cookie-k lehetősége ki van kapcsolva, előfordulhat, hogy nem lesznek elérhetőek. 

Az információk biztonsága és védelme érdekében minden ésszerű intézkedést megteszünk. A Webáruház Tulajdonos a hozzá eljutott személyes és nem személyes adatokat bizalmas adatként kezeli, melyekre a titoktartási kötelezettség is érvényes. Az adatokhoz való hozzáférést szigorúan korlátozzuk, hogy megelőzzük a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását.

A Webhely tartalma

A Web helyen található Tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A Tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; a Tartalmakra, azok pontosságára, teljességére Webáruház Tulajdonos nem vállal garanciát. Webáruház Tulajdonos és annak alkalmazottjai nem vállalnak felelősséget a jelen Webhely Tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért. A Webhely tartalmazhat olyan hivatkozásokat (hiperlinkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek a Webáruház Tulajdonos független harmadik felek birtokában lévő web helyek, ebből adódóan a Webáruház Tulajdonos nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott web helyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért.

Bankkártyás fizetés

Jelenleg On-Line áruházunkhoz nem tartozik bankkártyás szolgáltatás, így látogatóink nem tudnak bankkártyával számlát kiegyenlíteni. Felhívjuk figyelmüket, ha bankkártyás fizetésre felszólító ajánlatot kap a nevünkben, azonnal jelezzen felénk az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, mert ilyen felszólítást semmilyen körülmények között sem küldünk ki ügyfeleinknek. Természetesen ezen felszólításnak ne tegyen eleget, mert felmerülhet a csalás gyanúja. 
Amennyiben Webshop szolgáltatásunknál elérhető lesz a bankkártyás fizetési mód, azt közleményben tudatjuk kedves látogatóinkkal, vásárlóinkkal.

A regisztráció megszüntetése

Természetesen lehetővé tesszük látogatóink, vásárlóink számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő:
Az elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén kérjük jelezze ez irányú szándékát.
Ezek után kérésére töröljük minden adatát rendszerünkből, arról másolatot nem készítünk és megszüntetjük Ön felé az összes direkt kommunikációs csatornát.

Regisztrációs adatok megújítása

Rendszerünk lehetőséget ad adatainak változása esetén annak javítására.
Az adatok megváltoztatásra belépés után kerülhet sor. A vásárlási folyamat 3. lépésében adhatók meg és ugyanitt módosíthatók a számlázási és szállítási adatok, melyek rendelés leadása nélkül is elmenthetők. Adatmódosítási igényét jelezheti felénk is elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címünkön, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén és mi javítjuk adatait.

 

Szerzői jogok

Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Általános felelősség korlátozás

Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat

Webáruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!

Webáruház készítés